Πατησίων 67
10434 Αθήνα
Δευ-Παρ
09:00 - 17:00
+030 210 8216 133
info@ergoroh-ate.gr

Ιστορικό

Η ΕΡΓΟΡΟΗ είναι μια από τις πλέον δραστήριες, παραγωγικές και δυναμικά εξελισσόμενες τεχνικές εταιρείες στους πολλούς, ποικίλους και διαρκώς αυξανόμενους τομείς της δραστηριοποίησής της.
Η ΕΡΓΟΡΟΗ ιδρύθηκε στις 28 Ιουνίου 2000. Η δημιουργία της εδράστηκε στην πολύχρονη δραστηριοποίηση της ατομικής εταιρίας του ιδρυτή και Διευθύνοντος Συμβούλου της με τον φερώνυμο τίτλο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΔΙΟΧΝΟΣ. Η εταιρία αυτή δημιουργήθηκε το 1983, με αφετηρία τα υδραυλικά έργα και συνεχή επέκταση των τομέων δραστηριοποίησης, αναπτύσσοντας σημαντικό κύκλο εργασιών στην Αττική αλλά και σε πολλές πόλεις της επαρχίας.
Η πορεία της ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα αποτυπώνει ανάγλυφα τον δυναμισμό και τη διαρκή, παραγωγική ανέλιξη της εταιρίας, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το σύγχρονο δυναμικό της προφίλ και τις ευοίωνες προοπτικές ανάπτυξης και επέκτασης.
Η χρονική αλληλουχία των κυριότερων σταθμών στην πορεία της εταιρείας μέχρι τώρα συνηγορούν στο δυναμισμό της εξέλιξής της:
2000, ίδρυση της ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ
2002, απόκτηση του πτυχίου 3ης τάξης
2004, αναβάθμιση του πτυχίου σε 4ης τάξης
2005, εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων (165 τ.μ.) της εταιρίας στην Πατησίων 67.
2009, δημιουργία της όμορης τεχνικής εταιρίας του ομίλου  ΔΙΑΤΟΝΟΣ ΑΤΕ
2013, συγχώνευση με τη θυγατρική εταιρία ΕΡΓΟΔΟΣ ΑΤΕ
2014, απόκτηση πτυχίου 5ης τάξης, ποιοτικό άλμα στον κύκλο εργασιών.
2015, επέκταση των γραφείων με νέο ιδιόκτητο χώρο (επιπλέον 200 τ.μ.)
Ανάλογος δυναμισμός χαρακτηρίζει την ποιοτική και ποσοτική εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας καθώς και την εγκάρσια ανάπτυξη και τον οριζόντιο εμπλουτισμό του οργανογράμματος.
Όλα αυτά τα χρόνια η ΕΡΓΟΡΟΗ αναπτύσει παραγωγικές και ευδόκιμες συνεργασίες με σειρά δημοσίων φορέων. Ανάλογα υποδειγματική είναι η συνεργασία με διακεκριμένα χρηματοπιστωτικά και τραπεζικά ιδρύματα.
Η φιλοσοφία ανάπτυξης της εταιρίας έχει ως θεμέλιο πυλώνα την επένδυση σε τεχνογνωσία, στη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μέσα από την παρακαλούθηση κύκλων σεμιναρίων και σειράς συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και στη συνεχή ανανέωση και τον εμπλουτισμό του ιδιόκτητου μηχανολογικού εξοπλισμού κατασκευής έργων διαμορφώνοντας έναν από τους πλέον αξιόλογους στόλους μηχανημάτων στο επίπειδο δραστηριοποίησης της εταιρίας και κατακτώντας σταδιακά την πλήρη κατασκευαστική αυτοτέλεια.